top of page
 • Oferiți și servicii de reprezentare și asistare clienți în fața instanțelor de judecată?
  Da, echipa noastră oferă și servicii de reprezentare/asistare clienți în fața instanțelor de judecată de pe raza județului Argeș, precum și în fața instanțelor de judecată aflate în județele limitrofe.
 • În ce condiții oferiți consultanță juridică?
  Pentru a putea obține o consultanță juridică din partea cabinetului nostru, trebuie parcurse două etape: 1. Prima etapă începe cu transmiterea de către dvs. a unui rezumat privind problema de drept pe care o aveți sau eventualele întrebări juridice la care doriți să vă răspundem, fie pe adresa de e-mail office@comanlawyers.ro, fie prin intermediul secțiunii "Vorbește cu noi " de pe pagina web. Echipa noastră urmează să le analizeze, iar dacă problemele juridice invocate intră în aria de expertiză a cabinetului nostru, vă vom comunica acest lucru, urmând să trecem la a doua etapă. 2. Etapa a doua presupune semnarea contractului de asistență juridică pe care îl veți primi pe e-mail (formular standard aprobat de Uniunea Națională a Barourilor din România, a cărui semnare este obligatorie conform legislației în vigoare), precum și plata onorariului stabilit în contul bancar comunicat prin e-mail. În termen de 5 zile lucrătoare de la momentul transmiterii dovezii plății onorariului, vă vom comunica opinia noastră juridică cu privire la problema/întrebările juridice expuse de dvs., respectiv vom fixa întâlinirea online prin intermediul aplicației Zoom. În cazul în care doriți o întâlnire la sediul cabinetului nostru din Mun. Pitești, atât semnarea contractului de asistență juridică, cât și plata onorariului se pot face la momentul întâlnirii.
 • Oferiți numai consultanță online prin e-mail?
  Nu, pentru probleme juridice mai complexe, putem să stabilim o întâlnire la sediul cabinetului nostru din Mun. Pitești sau, dacă sunteți din altă localitate sau din afara țării, putem stabili o întâlnire online prin intermediul aplicației Zoom.
 • Ce presupune o consultanță juridică online?
  Dumneavoastră ne transmiteți un rezumat al problemei juridice pe care o aveți, împreună cu eventualele înscrisuri relevante, iar noi vă vom transmite pe e-mail, pașii pe care îi aveți de urmat pentru rezolvarea acestei probleme, respectiv vă vom răspunde la întrebările de drept adresate.
 • Care este prețul unei consultații juridice?
  Pentru o consulație juridică prin e-mail, onorariul perceput de cabinetul nostru de avocatură este în cuantum de 200 lei. Pentru o consultație juridică la sediul cabinetului de avocatură sau online, prin intermediul aplicației Zoom, onorariul perceput este de 300 lei.
bottom of page