top of page

Echipa noastră

 

Anca Coman avocat Pitesti comanlawyers
Anca-Mihaela Coman
avocat fondator


Titulară a cabinetului de avocatură „Anca-Mihaela Coman”, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, iar din 1986 este membră a Baroului Argeș.

 

Este arbitru în cadrul Curții de Arbitraj Comercial - Camera de Comerț și Industrie Argeș.

 

Deține o vastă experiență profesională în domenii precum dreptul familiei, fond funciar, drept administrativ și fiscal. De asemenea, a asistat clienți în proiecte privind negocierea și redactarea de contracte comerciale.

 

Oferă consultanță juridică societăților comerciale și instituțiilor publice în probleme privind dreptul comercial și dreptul contenciosului administrativ.

 

 

 

Limbi de lucru: română, franceză.

 

Mobil: (+4) 0744 153 700

Email: office@comanlawyers.ro

 

Ruxandra Coman avocat Pitesti comanlwayers
Ruxandra Coman
avocat colaborator


A absolvit în anul 2012 cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București, iar în anul 2013 a obținut diploma de master în „Drept privat aprofundat” - Facultatea de Drept, Universitatea București. Este membră a Baroului București din anul 2012. 

 

S-a alăturat echipei noastre în anul 2015, anterior fiind avocat colaborator în cadrul SCA Stoica & Asociații, unde a participat la asistarea și reprezentarea clienților în proiecte privind dreptul civil și dreptul proprietății intelectuale.

 

Principalele domenii de activitate în care este implicată Ruxandra sunt în materia dreptului contencios administrativ și a dreptului comercial. De asemenea, asigură asistență clienților în probleme juridice privind dreptul bancar, precum și dreptul protecției consumatorilor. 

 

A participat la reprezentarea clienților în litigii de drept civil, contencios administrativ și fiscal, precum și în materia protecției consumatorilor.

 

Limbi de lucru: română, engleză.

 

Mobil: (+4) 0746 639 703

Email: office@comanlawyers.ro

bottom of page